2009. január 13., kedd

Duff McKagan interjú

Egy 4 perces interjú jelent meg a Channel Bee internetes oldalon Duff McKagannel, a Guns n' Roses egykori basszusgitárosával, aki arról beszélt, hogy '93-ban unalmukban sztriptíztáncosokat reptettek egyik koncert helyszínről a másikra.

Houstonban voltunk, fényes nappal, az estét egy szállodában kellett töltenünk, majd másnap indultunk a repülőtérre. Mindenkinek saját limuzinja volt, bár nem tudom, hogy miért. Akkoriban a Guns n' Roses már közeledett a véghez és minden nagyon eltúlzott volt. Óriási felhajtás volt körülöttünk, akárhova is mentünk.
A repülőtérre menet kaptunk egy telefonhívást, hogy valami baj van a géppel, úgyhogy 1-2 órás késéssel indulunk majd.
És tudod mi a jó a repülőterekben? Mindig vannak a környéken sztriptízbárok. Mindig. Nem tudom, hogy miért, de mindig vannak. Úgyhogy bementünk az egyikbe, amit Rick's-nek hívtak és elég híres szrtiptízbár volt akkoriban Houstonban. Viszont mivel fényes nappal volt, a hely vezetője elkezdett telefonálgatni, hogy behívja a csajokat, hiszen itt a Guns n' Roses... Úgyhogy az összes csaj bejött, néhány órát maradtunk, iszogattunk, majd jött a nagy ötlet, hogy vigyük a csajokat magunkkal.
Azt hiszem... Salt Lake Citybe repültünk, ami egy halott város... Mindannyian egyedül voltunk és az összes lány jönni akart, amitől a sztiptízbár főnöke igencsak ideges lett, hiszen elvittük a beosztottjait magunkkal.
Aznap este Salt Lake Cityben játszottunk és felhítuk az öszes csajt a színpadra, hogy eljátszuk a 'Rocket Queen'-t, vagy valami hasonlót. Nem hiszem, hogy látott már ilyet az a város, hiszen az egy jobboldali, konzervatív, keresztény vidék. Szóval vicces volt.
Biztos vagyok benne, hogy odafelé a repülőn történt valami, de nem igazán emlékszem... Mindez 1993 környékén történt, amikor a legnagyobb volt a züllés a zenekar háza táján. Legalább a felére nem is emlékszem. Emberek jönnek hozzám és beszélnek azokról a nagyszerű időkről, hogy "Emlékszel, '93-ban, amikor úgy ki voltál ütve?"
Én pedig: "Nem, nem emlékszem rá. Semmire, egyáltalán."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése