2009. január 27., kedd

Slash kitiltva

Las Vegas nem volt "Paradicsomi Város" Slash számára, amikor megpróbálta megnézni a Guns n' Roses koncertet a Hard Rock Hotel-ben 2001 decemberében. Úgy tűnik a zenekar alapító gitárosa nem volt "Üdvözölve a Dzsungelben".

Slash -aki 1996-ban elhagyta a zenekart és megalapította a Slash'S Snakepit-et- elmondása szerint éppen Las Vegasban nyaralt, amikor megtudta, hogy 2 hét múlva, szilveszterkor és előtte két nappal, volt zenekara koncertet fog adni. Felhívott néhány telefonszámot és szerzett belépőt a show-ra.

"Még soha nem láttam a Guns n' Roses-t ebben a felállásban és kíváncsi lettem. Továbbá a zenekart támogató minőségben akartam jelen lenni. Próbáltam nem híresztelni a várható jelenlétemet, de a Guns n' Roses menedzsment rájött a szándékomra és pokoli lármát csapott."

Slash elmondta, hogy a Guns n' Roses cégének képviselői, a Hard Rock Hotel biztonsági vezetőivel karöltve felkeresték és kérték, hogy maradjon távol a koncerttől, megkímélve magát a megaláztatástól, hogy a koncert bejáratánál kelljen őt visszafordítani.

Slash elmondta, hogy megpróbálta őket meggyőzni arról, hogy semmilyen rossz szándéka sincs a koncerttel kapcsolatban, de eredménytelenül. Az ok, amire hivatkoztak az volt, hogy Axl-t valószínűleg kiborítaná a jelenléte és utasításba adta, hogy egyetlen alapító tag sem léphet be a koncertre. Slash felajánlotta, hogy később ér a koncertre és hamarabb távozik, továbbá hátul meghúzódik, de ők elutasították.

Slash elmondta, hogy talált egy biztonsági embert, aki vállalta, hogy beviszi a koncertre, de a támogató erre is rájött, így azt nyilatkozta : "Ha Slash-t meglátják a koncerten, valaki ki lesz rúgva."

Ennél a pontnál Slash rájött, hogy értelmetlen próbálkoznia bejutni a show-ra és aznap este inkább egy kaszinóba ment mulatni. Az este nem volt számára teljes bukás, hiszen összefutott néhányi régi Guns n' Roses-hez kötődő barátjával, akikkel együtt mulatott aznap este.

"Én igazából csak a koncert miatt akartam ott lenni, nem büszkeségből."-mondta Slash. "Ha büszkeségből akartam volna ott lenni, akkor akár azt is megtehettem volna, hogy a koncert közben mobilról felhívom a biztonsági főnököt, hogy ott vagyok a közönség közepén és kapjon el, ha tud. Akkor aztán igazán jól szóltak volna Axl szájából azok a Guns n' Roses dalok, amiket még közösen játszottunk."

A Hotel szóvivője szerint -akit értesítettek arról, hogy Slash-nek nincs jegye a koncertre- elmondta, hogy egyetlen biztonsági ember sem keveredett összetűzésbe a gitárossal aznap este, vagyis nem erősítette meg és nem is cáfolta Slash jelenlétét. "Ha egy látogatónak van jegye vagy engedélye, akkor mi beengedjük, ha nincs, akkor nem engedjük be."-mondta a szóvivő.

A zenekar menedzsere Doug Goldstein a Los Angeles Times-nak elmondta : "Nem tudtuk, mik a szándékai. Ha mást nem, zavart keltett volna. Axl nagyon ideges volt a két koncert miatt, ezért magunk döntöttünk úgy, hogy nem vállalunk semmi kockázatot."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése